Virtualna asistentica

Vaša podrška u poslovanju – VA

Vaša podrška u poslovanju – VA

Logo_VA_Maja - Apple touch 180x180

Vaša podrška u poslovanju – VA

Tko je virtualni asistent?

Kako vam on može pomoći da kvalitetnije poslujete i imate više vremena za svoje obveze?

Relativno novi pojam u Hrvatskoj, ali svima dobro poznat opis posla. Tu se ubraja administracija, priprema za knjigovodstvo, priprema i izrada projekata, komunikacija s klijentima

Sve što administrator obavlja za radnim stolom u uredu, to isto virtualni asistent radi na daljinu, u vlastitom poslovnom prostoru, s vlastitom opremom.

Kako vam virtualni asistent može olakšati poslovanje?

Usluge koje nudi virtualni asistent su administrativni poslovi – unos podataka, odgovaranje na mailove, organiziranje sastanaka, evenata, putovanja, izrada prezentacija.

Isto tako virtualni asistent vam pomaže u vašim privatnim obvezama, kao što su naručivanje kod zubara, uslue kozmetičkog salona, servis automobila, prikupljanje dokumentacije za otvaranje računa u državnim institucijama, istraživanje tržišta i slično.

Kako angažirati virtualnog asistenta?

Virtualnog asistenta unajmljujete i plaćate po satu / danu / tjednu, ovisno o dogovoru, umjesto stalnog zaposlenja (prireza, doprinosa, prijave, odjave…).

Tvrtka će dobiti osobu koja će biti zadužena samo za taj dio posla koji je možda trenutno goruća situacija.

Osim toga, veliki benefit je što za uslugu Virtualne Asistentice nije potrebno opremati ured svim uredskim pomagalima jer VA ima vlastiti prostor, te koristi vlastite resurse za obavljanje administrativnih poslova.

Koliko iznosi usluga virtualnog asistenta?

Budući da svog virtualnog asistenta ne zapošljavate za stalno, cijena ove usluge se naplaćuje po dogovoru i sukladno obujmu poslovnih obveza koje trebate.

Ponekad ćete ovu uslugu trebati samo na par sati za što će vam se za obavljeni posao ispostaviti faktura.. Druga mogućnost je izabrati paket prema vašim potrebama i mogućnostima.

Angažirajte virtualnog asistenta i stvorite više vremena za sebe!
error: Sadržaj je zaštićen !!